Bodøregionens UtviklingsselskapNyheterBodoregion.no – BRUS lanserer ny hjemmeside

Bodoregion.no – BRUS lanserer ny hjemmeside

[post_published]

I dag lanserer BRUS en ny og forbedret hjemmeside til markedsføring og nyhetssaker på hva som skjer hos næringslivet i Bodøregionen.

Her vil vi fortløpende annonsere nyhetssaker om aktivitet hos våre aksjonærer og samarbeidspartnere, samt publisere nyhetssaker på saker som BRUS jobber med. På den nye hjemmesiden finner du informasjon om BRUS, hvem vi er og hva vi jobber med. Trenger du kontaktinformasjon til administrasjonen eller styret er det enkelt å manøvrere på den nye plattformen.

Bilde av websiden bodoregion.no

I tillegg blir den nye hjemmesiden forbedret til mobile plattformer. BRUS digitale plattform både med hjemmeside og i sosiale medier er et verktøy for å promotere og markedsføre våre eiere på en god og profesjonell måte, både nasjonalt, regionalt og internasjonalt, eier- og samarbeidspartnerskap. Ikke nøl med å sende oss en henvendelse.

Ønsker du å komme i kontakt med oss i BRUS, spørsmål om eier- og samarbeidspartnerskap, ikke nøl med å sende oss en henvendelse.