Bodøregionens UtviklingsselskapUkategorisertNyopprettede stillinger i Bodøregion

Nyopprettede stillinger i Bodøregion

[post_published]

Et av hovedmålene til BRUS er å skape nye arbeidsplasser i regionen. Det er derfor gledelig å se at det nå opprettes nye stillinger og arbeidsplasser i regionen, både hos vår eier Signal Bredbånd og hos Advansia som nå etablerer seg i regionen.

30 nye stillinger kan komme til Bodø

Signal og Lyse søker nå over 30 nye medarbeidere innenfor tekniske fagområder og disse arbeidsplassene ønsker BRUS at skal legges til Bodøregionen. Bodø har et sterkt IT-miljø med mange spennende selskaper som sysselsetter over 1000 medarbeidere og omsetter for nesten 2 mrd. kroner.

Signal Bredbånd er et fantastisk selskap som verdsetter sine ansatte med fokus på trivsel og utvikling.

Signal er et fremoverlent teknologiselskap som ønsker å være med å bygge Nord-Norge, være en lokal og nær leverandør av tjenester og med kompetanse lik resten av bransjen, de er Nord-Norges ledende bredbåndselskap. Ønsker du å være med å operere det største fibernettet i landet, bygge Norges beste tv-opplevelse, lage tjenester som brukes av 2 millioner mennesker og i tillegg bygge ut et 5G-nett og sysle med alt det andre Signal og Lyse-konsernet driver med?

Les mer om stillingene i Signal og Lyse her.

Advansia etablerer seg i regionen

Det skjer mye spennende i Bodø for tiden med store prosjekter som blant annet ny by – ny flyplass-prosjektet. Advansia har sammen med Marstrand vunnet kontrakten for byggherreorganisasjon i forbindelse med utbyggingen av ny Lufthavn i Bodø. I tillegg skal Advansia ha prosjekt- og byggeledelsen på ny stadion  med Bodø/Glimt i Bodø.

Advansia er et av Norges største og ledende fagmiljø innen prosjekt- og byggeledelse med kontorer i Oslo, Stavanger, Molde og Trondheim. Advansia er et datterselskap av AFRY i Norge som er en ingeniør-, design- og arkitektvirksomhet innenfor bygg og anlegg, infrastruktur, energi og industri.

BRUS har over tid arbeidet med Advansia med mål om å få dem til å etablere seg i regionen. Et fantastisk selskap med høy kompetanse som vil være ettertraktet i Bodøregionen i tiden som kommer. I høst kom gladnyheten at de har besluttet en etablering i Bodø og de er nå på utkikk etter en regionssjef Nord. Vil du være med å bygge opp et kontor fra starten av og bidra til utvikling i Bodøregionen?

Les mer om stillingen og søk her.

«Det er med stor glede vi ser at det opprettes nye spennende stillinger i regionen vår. Det er en av våre hovedmål som vil  bidra til stor verdiskaping og er veldig  positivt for utviklingen av regionen vår. Det er et tegn på at vi har en attraktiv region med store muligheter nå og i framtiden.» Sier Elnar Remi Holmen, adm. dir. Bodøregionens Utviklingsselskap.