Bodøregionens UtviklingsselskapNyheterBLI KJENT MED VÅR NYE MEDARBEIDER!

BLI KJENT MED VÅR NYE MEDARBEIDER!

[post_published]

Tidligere i april ble det kjent at BRUS får en ny ansatt i rollen som forretningsutvikler. Nå er det klart at jobben gikk til Pedro Rusinko. Pedro er 38 år gammel, opprinnelig fra Slovakia og England, bosatt i Bodø de siste 5 årene. Vi ønsker Pedro velkommen på BRUS-laget!

Pedro Rusinko

Mitt navn er Pedro Rusinko, og jeg gleder meg til å bli med i teamet til BRUS som ny forretningsutvikler.

Jeg har bakgrunn fra reklamebransjen med over 12 års erfaring innen feltet. Jeg har utdanning fra London med master i International Business and Management, etter min tidligere bachelorgrad i reklame og markedskommunikasjon. En av mine lidenskaper er som utleier og eiendomsinvestor med kommersielle, bolig- og buy-to-let-interesser internasjonalt. Min forretningsorienterte tankegang og forståelse av virksomhetens økonomiske resultater og kommersielle markeder gjør meg i stand til å bringe effektivitet og nye perspektiver til oppgavene jeg påtar meg. I BRUS vil blant annet noe av mitt hovedfokus i min nye rolle vil ligge på tre hovedområder:

  • Region – Styrke det regionale samarbeidet og gjøre Bodø mer attraktiv for investorer og kunnskapsinstitusjoner på både nasjonalt og internasjonalt nivå.
  • Infrastruktur – Forbedring av Bodø som logistikknutepunkt og arbeide for flere direkteruter fra Bodø lufthavn.
  • Utdanning – Skape samarbeidsrelasjoner mellom Nord universitet, UiT og næringslivet for å skape flere muligheter for Bodøs ungdom.

Jeg er klar for rollen og ser frem til å samarbeide med Elnar, Kristin, Einar og BRUS-investorene når vi tar fatt på de ulike mulighetene utfordringene som ligger foran oss.