Your address will show here +12 34 56 78
Investere i Bodøregionen

TA MED BEDRIFTEN DIN TIL BODØREGIONEN

BRUS er det naturlige kontaktpunktet for alle som vurderer, samt jobber med å etablere virksomheter i Nord-Norge, med spesialisert fokus på Bodøregionen.

Vårt hovedmål er å legge til rette for flere investeringer, økt vekst & verdiskaping, samt bidra til flere arbeidsplasser i landsdelen. Vi jobber aktivt med å sikre økt kompetanse til nærings- og samfunnslivet, samt koble utdanningsinstitusjoner tettere med arbeidslivet.

Vår visjon er:

Det som er bra for min region, er også bra for min bedrift.

Dette gjør vi ved å fremme, promotere, få til samarbeid og styrke næringsregionen, Bodø. Vi skaper eksklusive nettverk mellom investorer, næringsliv, akademia, organisasjoner og offentlig forvaltning.

Vi har særlig ekspertise med å koble næringsaktører med politiske beslutningstakere lokalt, regionalt og nasjonalt.

 

  • Text Hover
Næringsetablering

Vi er din foretrukne samarbeidspartner

Vi er den essensielle partneren for investorer, bedriftseiere, kunnskapsaktører, selskaper og offentlige foretak som ønsker å etablere seg og lykkes i Nord-Norge. Uansett bransje eller utviklingsstadium din virksomhet er i, kan vi hjelpe deg i å lykkes. Vi har nøkkelkompetanse på hvor man kan etablere seg i vår region, og hvordan ditt foretak skal få det til. 

Den største verdien ved å samarbeide med oss er tilgang på vårt unike og profesjonelle nettverk. Vårt nettverk består spesielt av kompetanse innen energiproduksjon, krafttilgang, distribusjon av strømnett, akvakultur og sjømat, eiendomsutvikling, finans, teknologi, IT & luftfartsfaglige aktiviteter.  

Vi tilbyr tillegg ekspertise innen rådgivning, kommunikasjon, veiledning, politisk støtte og nettverkskompetanse. Les mer om våre tjenester her:  

BRUS har som spesialområde ved å jobbe aktivt med regionale, nasjonale og internasjonale politiske beslutningsprosesser, prosesser som påvirker vilkårene for forretningsutvikling og vekst i vår region.
  • Text Hover
  • Text Hover
Tilgang. Logistikk. Infrastruktur.

Kommersielle tomteområder / Strømnettfordeling

Er du på utkikk etter å etablere en virksomhet, fabrikk eller et industriområde? Uansett hvilken bransje du er involvert i, kan vi veilede deg, gi råd, støtte og åpne riktige dører.


Vi har nødvendig kunnskap og tilgang til forretningslokasjoner og kommersielle tomteområder for alle formål som tilbyr betydelig verdi for nye bedriftsetableringer. Vi besitter kunnskap og spesiell kompetanse innen energiproduksjon og strømnettfordeling, noe som er avgjørende for enhver bedriftsdrift.


Gode logistikk- og infrastruktursystemer er de mest grunnleggende kravene for effektive og bærekraftige kommersielle operasjoner. Vi legger også mye innsats i å utvikle mer direkte ruter (inkludert godstransport) til Bodø lufthavn med fokus på miljøvennlig luftfart.

  • Text Hover
Tilpassede Rekrutteringskrav

Brobygger gapet mellom utdanning og arbeidsliv

Vi er engasjert i å fremme en lysere fremtid gjennom strategiske samarbeid med utdanningsinstitusjoner. Vi forstår at utdanning er nøkkelen til personlig og samfunnsmessig utvikling, og derfor spesialiserer vi oss på å jobbe tett med kommunen, skoler, høgskoler og universiteter, Nord universitet og UiT Norges arktiske universitet, for å etablere nye utdanningsprogrammer.


Vi har en dyp forståelse for de unike behovene og målene til bedriftene vi samarbeider med. Enten det handler om å utforme et læreplan som tilpasser seg dagens bransjekrav eller etablere nye bachelor- og masterstudieprogrammer, er vi her for å imøtekomme spesifikke krav.


Vi brobygger gapet mellom akademia og næringsliv. Ved å koble utdannere med eksperter, bedrifter og ressurser gir vi institusjonene muligheten til å ruste studentene med de ferdighetene og kunnskapen som er nødvendige for suksess i dagens konkurransepregete verden. Gjennom samarbeid med utdanningsinstitusjoner forplikter vi oss til å forme neste generasjon ledere, innovatører og endringsaktører.

  • Text Hover
Konsultasjon. Rådgivning. Forretningsanalyse.

Vi er her for deg!

Vi er din pålitelige samarbeidspartner for bedriftsutvidelse og vekst. Vi spesialiserer oss på å gi veiledning, ekspertrådgivning og unik støtte til bedrifter som ønsker å etablere seg og blomstre i vår livlige region.


Å navigere kompleksitetene ved å gå inn i en ny markedsplass eller skalere driften kan virke overveldende, og vi forstår både utfordringene og mulighetene som vår region tilbyr. Vi bringer med oss en rikdom av lokal kunnskap, markedsinnsikt, et sterkt nettverk og politisk innflytelse, med skreddersydde løsninger for dine spesifikke behov. Enten du er en oppstart som ønsker å etablere deg eller et etablert foretak som ønsker å ekspandere, kan vi hjelpe deg med å stake ut en vellykket kurs. Fra markedsundersøkelser og overholdelse av reguleringer til strategisk planlegging og lokale partnerskap, tilbyr vi en omfattende tjenestesuite for å sikre at din bedrift trives i vår dynamiske region.


La oss hjelpe deg med å drive virksomhet i Bodø-regionen. Sammen kan vi gjøre dine ambisjoner til virkelighet.

  • Text Hover
Innflytelsesrike forretningsarrangementer

Møteplasser med stor innvirkning
Vi er stolte av å arrangere en av Nord-Norges mest prestisjefylte forretnings- og politiske samlinger, som forener en mangfoldig forsamling av ledende forretningsledere, innflytelsesrike politikere og dedikerte partnere som er forpliktet til å fremme by- og forretningsutvikling i Bodø og områdene rundt.

Våre møteplasser fungerer som katalysatorer for meningsfulle dialoger, fremmer samarbeid og innovative ideer som kan forme fremtiden for Bodø og regionen. Disse arrangementene fungerer som en viktig plattform for utveksling av innsikter, dyrking av partnerskap og fremdrift i økonomisk utvikling. Ved å samle lysende skikkelser fra forretnings- og politikkverdenen, inspirerer vi positiv endring, løsningsorienterte tilnærminger og leder Nord-Norge mot en velstående og bærekraftig fremtid.

Les mer på vår dedikerte side www.brusevents.no

 

 

 

 

VÅRE EIERE

46 viktigste bedrifter i Bodøregionen.

Aksjonærer

Ansatte

Omsetning

Lønn

Vårt oppdrag

Vi fremmer og promoterer Bodø-regionen for å oppmuntre til lokale samarbeid og tiltrekke eksterne investeringer. Vi streber etter forbedrede, konkurransedyktige og attraktive forretningsvilkår i Bodø og regionen.

Vårt mål

Verdiskaping i vår region. Å oppnå bærekraftig næringsutvikling for å skape flere jobber, økt investering og styrket samarbeid mellom næringslivet og offentlig forvaltning.

Vår strategi

Vi skaper møteplasser og nettverksarenaer, vi gir kompetanse, etablerer virksomheter. Vi kobler muligheter og åpner dører for samarbeid som fører til investeringer og muliggjør etablering av nye bedrifter, generering av arbeidsplasser og behov for spesifikke kompetanser.

Muligheter

Samarbeid

Nyetableringer

Arbeidsplasser

Kompetanse

NYHETER

Les mer om hva skjer i Bodøregionen.

Nyheter

Godskonferansen: Grønne korridorer – Godstransportens Framtid – ny dato 29. april 2024!

March 1, 2024

 Scandic Havet Bodø – 29.april 2024.Program:09.30 – 10.30 Registering & mingletidÅpningssekvens Politikk 10.30 – 10.35 Offisiell åpning v/ O...

Hovednyhet

Godskonferansen: Grønne korridorer – framtidens transportløsninger

March 1, 2024

En nasjonal godskonferanse i samarbeid mellom Ace Green, Godsalliansen og Bodøregionens Utviklingsselskap

Nyheter

Bodø og kortbanenettet i Nordland som testarena for grønnere fly gir ny forutsetning om arbeidsplasser i bærekraftig luftfart

February 29, 2024

I Bodøs arktiske klima har den fransk-italienske flyprodusenten ATR nylig gjennomført testflyvninger av deres nyeste flytype, ATR 42-600S. Dette flyet...

Nyheter

BRUS ønsker mineralutvikling i Kvitberget i Misvær – Det haster med å komme i gang!

February 26, 2024

Bodøregionens Utviklingsselskap (BRUS) og et samlet næringsliv mener at Direktoratet for Mineralforvaltning så raskt som mulig må sikre SMA Nordland A...

Nyheter

Hyllest til politisk forslag om endring i formueskatt på arbeidende kapital i Bodø

February 8, 2024

I et nylig fremlagt forslag har partiene Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre, KrF, INP og MDG gått sammen om å foreslå en utredning for endringer i for...

Nyheter

Dragefossen AS: Utfordringer og samfunnstiltak på Rognan

January 25, 2024

Rognan, 24. januar 2024. Denne gangen gikk turen til Rognan, hvor BRUS hadde gleden av å besøke Dragefossen AS, og møtet med administrerende direktør ...

DET SOM ER BRA FOR MIN REGION ER BRA FOR MIN BEDRIFT

La oss hjelpe deg å finne frem i Bodø næringsregion.

  • Text Hover
Kontakt oss

TEL: 995 14 321
E-MAIL: post@brus.bodo.no
ADDRESS: Framgården, 4. ETASJE, Storgata 8, 8006 Bodø
 

©2023 BRUS. All Rights Reserved. Personvernerklaering.

 

Løsning levert av DMP Bodø