Aksjonær

Nordvik

Nordvik

Nordvik Gruppen AS har virksomheter innen bil og eiendom i Trøndelag, Nordland og Troms.

Helt siden etableringen i 1960 har vi holdt fast på kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet med produkter og tjenester av høy kvalitet levert av motiverte og kvalifiserte medarbeidere. I dag er vi over 250 dyktige medarbeidere som jobber kontinuerlig for å skape gode opplevelser for våre kunder og samarbeidspartnere.

Nordvik har lang tradisjon som lærlingbedrift, og har fast ca. 30 lærlinger og traineèr i bedriftene. Med etableringen av Nordvik fagskole i 2018, er målet å øke antall lærlinger og styrke rekrutteringen til bilbransjen.

Nordvik med døtre driver 20 lokale bilforhandlere, bilverksteder og bilsskadeverksteder. Vi leverer nye biler fra Toyota og et bredt utvalg brukte biler fra flere bilmerker.

Nordvik Bilutleie tilbyr leiebiler og utvikler mobilitetstjenester.

Nordvik Eiendom driver med kjøp, salg, innleie, utleie og utvikling av eiendommer. Eiendomsporteføljen vår består i dag av totalt 26 bygg som driftes og forvaltes gjennom våre selskaper.

Nordvik Gruppen konsern omsatte i 2017 for NOK 933 millioner eksklusive avgifter med resultat før skatt NOK 48 millioner i. Det ble i 2017 solgt i overkant av 2.600 nye og brukte biler.

Kontakt

Tlf.: 75 40 44 00
Webside

Adresse

Stormyrveien 25
8008 Bodø