Your address will show here +12 34 56 78

Nord-Norge i med- og motvind!

Næringskonferanse Arctic Race of Norway 2024


Wood Hotel Bodø, onsdag 07.august 2024

Vi ønsker velkommen til årets største begivenhet i nord - Arctic Race of Norway 2024!
  • @ARN/Aurélien Vialette
Årets møteplass har fått navnet "Nord-Norge i med- og motvind" for å sette søkelyset på samfunnsutviklingen, teknologiske muligheter, innovasjon og utvikling. De siste årene har konferansen blitt en viktig del av Arctic Race of Norway, og fungerer som en sentral møteplass for samfunns- og næringsliv. 

I år får du som deltager i tillegg muligheten til å oppleve Bodø som Europeisk kulturhovedstad 2024, noe som gir konferansen et kreativt preg og en rik dose kultur, ikke minst skal vi bli bedre kjent med flere sterke lokalsamfunn i vårt langstrakte fylke.

Konferansen arrangeres på Wood Hotel Bodø, onsdag 07.august!

Bli kjent med alle du får høre fra i programmet!

Cecilie Myrseth (ap)
Næringsminister
Monica er født og oppvokst i Bodø. Reiste ut i ung alder og studerte i Norge, England og Frankrike (utdannet siviløkonom med MBA fra Sorbonne, Paris). Bodd og jobbet i bankbransjen i Australia i mange år før hun som Head of Global Banking ble ansvarlig å for å sette opp et bankkonsern i Kina, Indonesia, Malaysia, India og UK. Vært tilbake i 7 år og jobber nå som Regiondirektør i Innovasjon Norge Nordland!
Monica Ahyee
Regiondirektør Innovasjon Norge Nordland
Svein Øien Eggesvik (sp)
Fylkesrådsleder, Nordland Fylkeskommune
Thor Hushovd
Ambassadør Arctic Race of Norway
Simon Flack
Spesialrådgiver Space, Innovasjon Norge Nordland
Hun er en av Norges mest allsidige eventyrere – er første norske kvinne på Everest og femte nordmann på Seven summits, har gjort skiekspedisjoner i Antarktis, Norge, Svalbard og Grønland, vært i mer enn åtti land og padlet Nord-Norgekysten i kajakken SAKTERUTA. Hun var én av NRKs Eventyrjenter i TV-serien med samme navn.
Randi Skaug
Norsk polfarer og eier av Naustholmen Adventure Island
Odd Emil Ingebrigtsen (h)
Ordfører Bodø kommune
Regine Berglund
Næringssjef Røst kommune
Knut-Eirik Dybdal
Direktør Arctic Race of Norway
Kjetil Hove
Konserndirektør, Utforskning og produksjon Norge (EPN), Equinor
Navn kommer
Kommer
Jørgen Rostrup
Direktør norden, Telenor
Hildegunn Pettersen er røstværing og operasanger, og har siden 2007 ledet kunst- og kulturprosjektet Querinioperaen, fra å være et lokalt kulturarrangement på Røst, til å bli et internasjonalt prosjekt med fremføring i Venezia, i oktober 2023. Sammen med Regine Berglund, næringssjef i Røst kommune, forteller de den utrolige historien om hvordan et lite øysamfunn mobiliserte krefter til å løfte sin egen historie opp på et internasjonalt nivå.
Hildegunn Pettersen
Operasjef Røst
Henrik Sand Dagfinrud
Programsjef Bodø2024
Eirik Holdal er selv født og oppvokst på Ørnes i Meløy kommune. Sommeren 2022 arrangerte han Norges største e-sportprosjekt i hjembygda for å fortelle verden om de mulighetene som finnes i nord. Prosjektet som nådde ut til 15 millioner mennesker via sosiale medier arrangeres på nytt i Meløy kommune den 4.-10.august. Eirik forteller om hvordan man har lyktes med å inkludere lokalsamfunnet, ungdommen og verdensstjernene i et internasjonalt prosjekt, og hvorfor inkluderingen av hele Nord-Norge er neste steg.
Eirik Holdal
Stifter og daglig leder Arctic Gaming Experience
Cato Lund
Direktør Norge, The Quartz Corp
Bjørn Bergholt er en anerkjent ekspert og pioner innen fremvoksende teknologier. Han er med-gründer i Avo Consulting, som er et ledende rådgivningsselskap, spesialisert på kunstig intelligens, robotikk og digital transformasjon. Han har bistått flere av Norges fremste virksomheter med å navigere i det stadig endrede teknologilandskapet, ta i bruk moderne teknologi og tilpasse forretningsmodellen for å styrke konkurransekraften og skape ny vekst.
Bjørn Bergholt
Partner AVO Consulting
Anne Kristin Vie
Næringssjef Steigen kommune
Navn kommer
kommer.
Marie Sivertsen
KONFERENSIER
Velkommen skal du være!
Konferansen arrangeres av Nordland Fylkeskommune og Innovasjon Norge Nordland, i samarbeid med Arctic Race of Norway, Equinor og Telenor. Bodøregionens Utviklingsselskap (BRUS) bistår med prosjektledelse.

Har du spørsmål om konferansen, programmet eller det praktiske rundt, kontakt prosjektleder Aina Fagereng på aina@brus.bodo.no.