Hovednyhet

Gratulere med 50 års ekspertise og engasjement – Finneid Sveiseverksted

I år markerer Finneid Sveiseverksted AS, et av Nord-Norges største og eldste firmaer innen sveising og konstruksjoner, sitt 50-årsjubileum. Beliggende i hjertet av Fauske kommune på Finneid, har verkstedet vært en bauta i regionens industrielle landskap, spesialisert på store konstruksjoner som broer, industribygg og haller.

Med en imponerende kapasitet til å bygge de største konstruksjoner innendørs og overflatebehandle i egen lakk- og malehall, har Finneid Sveiseverksted bevist sin posisjon som en ledende aktør. Bedriftens forretningsfilosofi fokuserer på å levere produkter av høy kvalitet, til rett tid og til riktig pris, noe som har resultert i et sterkt og nært forhold til kundene.

“Finneid Sveiseverksted har ikke bare vært en drivkraft i industrien, men også en viktig støttespiller i lokalsamfunnet,” sier Elnar Remi Holmen, administrerende direktør i BRUS. “Deres dedikasjon til å støtte idrett og kultur har spilt en stor rolle i å bevare et rikt mangfold i regionen. Vi er utrolig stolte over å ha dem som en del av eiersiden i BRUS.”

Som en del av deres 50-års jubileum ønsker BRUS å anerkjenne og hylle Finneid Sveiseverksted for deres enestående bidrag til regionens vekst og utvikling, inkludert skapingen av mange arbeidsplasser. “50 år i bransjen er en betydelig milepæl, og vi ser frem til mange flere år med samarbeid,” legger Holmen til.

Finneid Sveiseverksted er mer enn et sveiseverksted; de er en vital del av Nord-Norges industrielle ryggrad og et eksempel på hvordan bedrifter kan drive fremgang samtidig som de støtter og utvikler sitt lokalsamfunn.

Gratulerer med 50-årsjubileet, Finneid Sveiseverksted! Her er til et fortsatt sterkt partnerskap og mange flere år med innovasjon og samfunnsengasjement.

___________________________________

For mer informasjon om Finneid Sveiseverksted og deres tjenester, besøk deres hjemmeside eller kontakt dem direkte på tlf: 75 60 08 60. Finn dem på Finneidkaiveien 2, 8210 Fauske.