Nyheter

BRIM EXPLORER: Et spennende tilskudd til Bodøs maritime landskap

I dag hadde BRUS gleden av å ønske Brim Explorer velkommen til et inspirerende frokostmøte. Brim Explorer, en spenstig maritim bedrift som opererer i Nord-Norge og Oslo, hadde kommet for å presentere sitt spennende konsept og ambisiøse planer om å etablere seg i Bodø-regionen. Det var et møte som vibrerte av entusiasme og optimisme for hva fremtiden kan bringe til dette samarbeidet.


Hvem er Brim Explorer?

Brim Explorer er et fremtredende maritime selskap som opererer i Nord-Norge og Oslo, og som tilbyr unike, bærekraftige og nyskapende sjøreiser. Med en flåte nøye designet skip setter Brim Explorer gjestetilfredshet i førersetet samtidig som de minimerer sin miljøpåvirkning. Selskapets dedikasjon til å bevare den naturlige habitatens skjønnhet er tydelig gjennom bruk av hybrid-elektriske motorer, som sikrer minimal støy og vibrasjon for å bevare omgivelsenes ro.

Det som virkelig skiller Brim Explorer er deres engasjement for å la gjestene fordype seg i undringen over marint liv og den fantastiske norske kystlandskapet. Dette kommer til uttrykk gjennom deres bruk av undervannsdroner under turer, som gir besøkende en mulighet til å utforske den fortryllende verden under havets overflate. Dette skaper uforglemmelige opplevelser og gir gjestene muligheten til å komme tettere på dyrelivet i havet.

Brim Explorer representerer det beste innen bærekraftig og still sjøreiser, og deres fokus på å bevare naturens skjønnhet og skape uforglemmelige opplevelser gjør dem til en ledende aktør innenfor maritim turisme. MS Brim, selskapets første skip, ble lansert i 2019 og er en manifestasjon av Brim Explorers forpliktelse til å tilby enestående sjøreiser. Selskapet har også skipet Berg, tidligere kjent som Bard, som opererer i Svalbard og Tromsø, og det nyeste tilskuddet til flåten, Bris, utstyrt med elektrisk fremdrift for ytterligere å understreke deres proaktive tilnærming til bærekraftig maritim utforskning.


På besøk hos BRUS

På frokostmøtet i vertskap hos Visit Bodø og BRUS, delte Brim Explorer sine planer om å etablere seg i Bodø-regionen, og de har allerede begynt å utforske potensielle ruter, inkludert muligheter som Kjerringøy og Saltstraumen. Ordfører Odd Emil Ingebrigtsen var til stedet og la vekt på at dette er en spennende mulighet for Bodø og regionen rundt, da Brim Explorer vil kunne tilføre både turistnæringen og lokalsamfunnet en ny dimensjon av opplevelser og økonomisk vekst.


BRUS ønsker å uttrykke sin glede over møtet og ser med stor forventning frem til samarbeidet med Brim Explorer. Deres innovative tilnærming til maritime opplevelser og bærekraftighet er i tråd med BRUS’ egne verdier og ambisjoner. Sammen vil vi utforske nye horisonter og bringe en stille, bærekraftig og uforglemmelig opplevelse til Bodø og omegn.


Direktør Elnar Remi Holmen ønsker Brim Explorer hjertelig velkommen til Bodø, byen som allerede har en rik arv av maritime opplevelser, og som nå ser frem til å omfavne den innovative tilveksten som Brim Explorer bringer med seg.