Hovednyhet, Nyheter

Ingvill Berg trer inn som daglig leder for Bodø International School -BOINT! 

Bodø International School (BOINT) har gleden av å annonsere at Ingvill Berg (51) vil tiltre som daglig leder fra 1. oktober 2024. Etter en grundig ansettelsesprosess med mange kvalifiserte kandidater, er skolen begeistret for å ønske Berg velkommen på laget! 

Ingvill Berg har en imponerende bakgrunn med 16 års erfaring i FIRST Scandinavia, hvor hun har vært en nøkkelperson i utviklingen av Newton-konseptet. Hennes ekspertise innen pedagogikk, utvikling og ledelse gjør henne til en utmerket kandidat for denne rollen. 

Ingvill Berg ser frem til sin nye rolle med stor entusiasme. 

– Jeg gleder meg til å starte som daglig leder ved Bodø International School – BOINT. Det å få muligheten til å arbeide i en skole hvor individet settes i fokus og hvor jeg får jobbe med den verdensomfattende IB-strukturen, er virkelig spennende og noe jeg ser frem til. Jeg tror det blir viktig for Bodø at vi nå får på plass et godt internasjonalt skoletilbud og gleder meg til å starte opp, sier den kommende, daglige lederen. 

Styret til BOINT er svært fornøyd med signeringen. 

– Vi er utrolig glade for å ha Ingvill med på laget som daglige leder for Bodø International School – BOINT! Hennes erfaring fra Newton og hennes store engasjement for utdanning og utvikling er akkurat det vi trenger for å lede etableringen. Vi har stor tro på at hun vil gjøre en fantastisk jobb og forme Bodø International School til det beste for Bodøregionen, sier styreleder i BOINT, Elnar Holmen. 

Med Berg på laget er stifterne og styret sikre på at Bodø International School vil utvikle seg i rett retning og levere utdanning av høy kvalitet og gi de fremtidige elever de beste mulighetene for fremtiden. 

– Vi er svært fornøyde med å ha sikret oss Ingvill i ledelsen av Bodø International School. Våre 570 medlemsbedrifter i Bodø Næringsforum er klare på at det er på høy tid at den internasjonale skolen kommer på plass, og vi er overbevist om at Berg er den rette personen til å lede dette arbeidet, til stor nytte for nærings- og samfunnslivet, sier administrerende direktør Merete Nordheim i Bodø Næringsforum – en av stifterne bak skolen. 

Fakta om Bodø International School (BOINT):  

  • Stiftelsen Bodø International School ble stiftet i 2023, etter et pågående arbeid siden 2020. 
  • Bodø International School skal tilby et internasjonalt skoletilbud på barne- og ungdomskolenivå (PYP og MYP) 
  • Elevene blir en del av et nettverk med rundt 5600 IB-skoler fordelt på ca. 160 land verden over. Skolene følger samme utdanningsløp på barne- og ungdomsskole, som gjør det enkelt å flytte mellom IB-skoler uansett hvor i verden da man følger samme læreplan, men med lokale tilpasninger.  
  • Skolen i Bodø har fått godkjenning fra Utdanningsdirektoratet på 220 elevplasser, med forventning om at det blir 20-30 elever første år og bygge seg opp i årene som kommer. 
  • Prosjektet er initiert og stiftet av Bodøregionens Utviklingsselskap og Bodø Næringsforum.  
  • Skolen fikk godkjenning av Utdanningsdirektoratet 1. desember 2023, og skolestart vil være fra høsten 2025. 

Author


Avatar