Nyheter

På besøk hos Gunvald Johansen AS: En samfunnsbygger i regionen

Denne uken besøkte BRUS en av sine eiere, Gunvald Johansen AS. Møtet var en anledning for BRUS til å utforske utsikter for fremtiden og for å lære mer om den imponerende virksomheten til Gunvald Johansen Bygg AS.

BRUS var representert ved tre av sine medlemmer: direktør Elnar Remi Holmen, prosjektledere Kristin Haugen og Kim Jørgen Andreassen. På Gunvald Johansen Bygg AS sin side, møtte vi Lars Fredrik Solberg og Jørn Vidar Johansen.


Om Gunvald Johansen AS

Gunvald Johansen AS er en av Nord-Norges ledende entreprenørselskap, og deres imponerende merittliste taler for seg selv. Med en årlig omsetning på flere hundre millioner kroner og dyktige medarbeidere, er selskapet en lokal stolthet. De tilbyr tjenester innen utvikling og bygging av boliger, næringsbygg og offentlige bygg. GJ Byggservice, deres serviceavdeling, utfører alle typer mindre byggeoppdrag.

Det som virkelig skiller Gunvald Johansen AS fra mengden, er deres engasjement for kundene. De tar aktivt del i prosjektutvikling og prosjektering for å finne de optimale tekniske, estetiske og kostnadseffektive løsningene. Med en bredt sammensatt og kompetent organisasjon, sørger de for at kundene får den beste servicen og resultatene de fortjener. Kvalitet er kjerneverdien i selskapet, og de legger stor vekt på dokumentstyrt kvalitetssikring.

 

Motiverende fremtidsplaner i et krevende marked

Selv i et marked som kan karakteriseres som krevende, har Gunvald Johansen AS vist et unikt pågangsmot og en omstillingsevne som motiverer. Deres planer for fremtiden er intet mindre enn inspirerende. De ser på utfordringene som muligheter og er fast bestemt på å holde stødig kurs og fortsette å levere førsteklasses tjenester til kundene sine.

BRUS vil gjerne uttrykke sin dype respekt og anerkjennelse for Gunvald Johansen AS sitt dedikerte arbeid og deres bidrag til samfunnsbyggingen i Nord-Norge. Vi er glade for å ha dem som en av våre eiere og ser med stor forventning frem til videre samarbeid. Deres kompetanse og engasjement er en verdifull ressurs for BRUS, og vi er sikre på at vårt samarbeid vil være til gjensidig nytte.

«Gunvald Johansen AS er en viktig og ikke minst en lokal samfunnsbygger i Bodø» kommenterer direktør i BRUS Elnar Remi Holmen.

Besøket hos Gunvald Johansen AS har styrket båndene mellom våre organisasjoner, og vi ser frem til å fortsette å jobbe sammen og følge deres utvikling.