Styret

Les mer om administrasjonen og styret til Bodøregionens Utviklingsselskap. Ønsker du å kontakte Bodøregionens Utviklingsselskap, gå til kontakt.

Administrasjon

Elnar Remi Holmen

Administrerende direktør

Elnar Remi Holmen har bred erfaring og bakgrunn fra både næringsliv og politikk. Han er utdannet og har fagbrev både som elektriker og tavlemontør. Fra 2007 -2010 drev han egen virksomhet innen produksjon og salg av elektrisk utstyr til olje og gass, kraftforedlende industri og kraftproduksjon på Østlandet. Han har en lang politisk karriere bak seg. Han har vært folkevalgt politiker i kommunestyre samt fylke, og har vært vararepresentant på Stortinget for Akershus fylke. Fra 2013 har han vært politisk rådgiver i Regjeringen Solberg I og II, i hhv Olje- og Energidepartementet. Han var statssekretær i samme departement i 2017.

Elnar Remi Holmen jobbet i 2018 som seniorrådgiver i NHO Nordland med ansvar for kommunikasjon og næringspolitiske spørsmål. Holmen tiltrådte jobben som administrerende direktør i BRUS 1/12/2018.


Mail: erh@brus.bodo.no
Tlf.: 99 51 43 21

Kjell Ivar Helgesen

Ass. administrator direktør

Kjell Ivar Helgesen er utdannet sivilingeniør fra Norges Tekniske Høgskole. Han har bred erfaring fra produksjon og markedsføring i kraftintensiv industri, og var før han begynte i BRUS i regionbanksjef for Sparebank 1 Nord Norge i Salten/Helgeland. Han har også lang fartstid i Elkem bla som direktør for Elkem Salten Verk i mange år. Han er også veteranbil entusiast og styremedlem i Nordland Musikkfestuke. Kjell Ivar Helgesen har en deltidsstilling i BRUS i tillegg til å være pensjonist.


Tord Kolstad

Styreleder

Tord Kolstand er en selvstendig næringsdrivende, siviløkonom fra Handelshøgskolen i Bodø. Kolstad er eier og gründer av T Kolstad Eiendom AS, regionens største eiendomskonsern. Selskapet eier og utvikler ca. 130.000 kvm eiendom, hovedsakelig næringseiendom, og er i er i stadig vekst. Kolstad har bygget seg opp rikelig med kunnskap og erfaring fra forretningslivet og er aktiv på mange ulike plan, også som aktiv investor

Morten Jakhelln

Styrets nestleder

Jakhelln er administrerende direktør i Christian Jakhelln as.
Han er styremedlem i NHO, Norsk eiendom, Norges bilbransjeforbund, Stormen Konserthus og Bodø Lufthavnutvikling, samt egne selskaper.

Mariann Meby

Styremedlem

Mariann Meby er påtroppende Forretningsutvikler i Bodø Energi. Før det var hun i en rekke år direktør i Bodø Næringsforum. Hun har studert IT og økonomi ved Handelshøgskolen i Bodø i tillegg til at hun har studert Praktisk Innovasjon og Entreprenørskap på samme Handelshøgskole. Hun har drevet sitt eget konsulentselskap og har ulike styreverv.

Einar Jørgensen

Styremedlem

Einar Jørgensen er konsernleder i Elektro AS og adm.direktør i Elektro Bodø AS. samt styreleder /styremedlem i selskaper i og med tilknytting til Elektro-konsernet.

Einar er utdannet som sivilingeniør fra Norges Tekniske Høgskole innen elektro, MBA i strategisk ledelse fra Norges Handelshøgskole, samt tilleggsfag innen økonomi

Ketil Skår

Styremedlem

Ketil Skår er daglig leder og eier av Rørleggern Fauske AS.

Mads Torrisen

Styremedlem

Mads Torrisen er advokat og eier av advokatfirmaet Advokat i Nord i Bodø. Han er styreleder og eier i selskapet Svein Torrisen & Sønner AS. Et selskap som driver innen fiskeri, rederi og eiendom i Nord Norge. Torrisen har også en rekke styreverv i næringslivet i Nord Norge, deriblant som styreleder i Nobl

Bjørn Olsen

Styremedlem

Bjørn Olsen er professor ved Handelshøgskolen i Bodø. Han er tidligere rektor ved Nord Universitet fra 2016 til 2019 og var Dekan på Handelshøgskolen fra 2012 til 2016. Han har sin utdanning fra siviløkonomiutdannignn i Bodø, en MBA fra Brunell University og vurdert som professorkompetent fra både BI og Handelshøgskolen. Han har etter sin doktorgrad hatt en rekke ledende stillinger innen akademia og næringsliv i Nord Norge etter 1993.

Ellisiv Løvold

Styremedlem

Ellisiv Løvold er leder for marked -relasjon og utvikling i Løvold Solutions. Hun har også en rekke styreverv i nærings- og organisasjonsliv i Bodøregionen.

Varamedlemmer

Truls Paulsen
Varamedlem, Dragefossen

Truls Paulsen er administrerende direktør i Dragefossen AS på Rognan. Dragefossen er et lokalt/regionalt energiselskap som ble grunnlagt i 1982 og driver med kraftproduksjon, kraftsalg, prosjektering og kraft og kommunikasjonsentrepriser.

Pål Einar Olsen
Varamedlem, CEO & Partner i INVIS