Styret

Les mer om administrasjonen og styret til Bodøregionens Utviklingsselskap. Ønsker du å kontakte Bodøregionens Utviklingsselskap, gå til kontakt.

Administrasjon

Elnar Remi Holmen

Administrerende direktør

Elnar Remi Holmen har bred erfaring og bakgrunn fra både næringsliv og politikk. Han er utdannet og har fagbrev både som elektriker og tavlemontør. Fra 2007 -2010 drev han egen virksomhet innen produksjon og salg av elektrisk utstyr til olje og gass, kraftforedlende industri og kraftproduksjon på Østlandet. Han har en lang politisk karriere bak seg. Han har vært folkevalgt politiker i kommunestyre samt fylke, og har vært vararepresentant på Stortinget for Akershus fylke. Fra 2013 har han vært politisk rådgiver i Regjeringen Solberg I og II, i hhv Olje- og Energidepartementet. Han var statssekretær i samme departement i 2017.

Elnar Remi Holmen jobbet i 2018 som seniorrådgiver i NHO Nordland med ansvar for kommunikasjon og næringspolitiske spørsmål. Holmen tiltrådte jobben som administrerende direktør i BRUS 1/12/2018.


Mail: erh@brus.bodo.no
Tlf.: 99 51 43 21

Kristin Haugen

Prosjektleder

Kristin Haugen er utdannet siviløkonom med spesialisering i international business and marketing fra Universitetet i Nordland. Hun kom til BRUS fra jobben som salg- og markedssjef i Bodø Spektrum. Tidligere har hun arbeidet som salg- og markedskonsulent i Signal Bredbånd og vært trainee gjennom Trainee Salten. Kristin sitter i styret til Kommunikasjonsforeningen lokallag Nord-Norge.

 


Mail: kristin@brus.bodo.no
Tlf.: 481 33 322

Tord Kolstad

Styreleder

Tord Kolstand er en selvstendig næringsdrivende, siviløkonom fra Handelshøgskolen i Bodø. Kolstad er eier og gründer av T Kolstad Eiendom AS, regionens største eiendomskonsern. Selskapet eier og utvikler ca. 130.000 kvm eiendom, hovedsakelig næringseiendom, og er i er i stadig vekst. Kolstad har bygget seg opp rikelig med kunnskap og erfaring fra forretningslivet og er aktiv på mange ulike plan, også som aktiv investor

Morten Jakhelln

Styrets nestleder

Jakhelln er administrerende direktør i Christian Jakhelln as.
Han er styremedlem i NHO, Norsk eiendom, Norges bilbransjeforbund, Stormen Konserthus og Bodø Lufthavnutvikling, samt egne selskaper.

Hanne Solheim Hansen

Styremedlem

Rektor på Nord Universitet.

Einar Jørgensen

Styremedlem

Einar Jørgensen er konsernleder i Elektro AS og adm.direktør i Elektro Bodø AS. samt styreleder /styremedlem i selskaper i og med tilknytting til Elektro-konsernet.

Einar er utdannet som sivilingeniør fra Norges Tekniske Høgskole innen elektro, MBA i strategisk ledelse fra Norges Handelshøgskole, samt tilleggsfag innen økonomi

Ketil Skår

Styremedlem

Ketil Skår er daglig leder og eier av Rørleggern Fauske AS.

Mads Torrisen

Styremedlem

Mads Torrisen er advokat og eier av advokatfirmaet Advokat i Nord i Bodø. Han er styreleder og eier i selskapet Svein Torrisen & Sønner AS. Et selskap som driver innen fiskeri, rederi og eiendom i Nord Norge. Torrisen har også en rekke styreverv i næringslivet i Nord Norge, deriblant som styreleder i Nobl

Merete Nordheim

Styremedlem

Direktør i Bodø Næringsforum.

Ellisiv Løvold

Styremedlem

Ellisiv Løvold er leder for marked -relasjon og utvikling i Løvold Solutions. Hun har også en rekke styreverv i nærings- og organisasjonsliv i Bodøregionen.

Varamedlemmer

Truls Paulsen
Varamedlem, Dragefossen

Truls Paulsen er administrerende direktør i Dragefossen AS på Rognan. Dragefossen er et lokalt/regionalt energiselskap som ble grunnlagt i 1982 og driver med kraftproduksjon, kraftsalg, prosjektering og kraft og kommunikasjonsentrepriser.

Pål Einar Olsen
Varamedlem, CEO & Partner i INVIS